Dentist Ploiesti
Clinica veterinara Vet Clinic
Program
Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Clinica veterinara Vet Clinic
Contact
0749 111 181

GDPR

Informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale

Aceasta informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de VETO - SERVICE SRL.
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-ul nostru VetClinic.ro

Datele personale pe care le prelucram

Colectarea datelor personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru a furniza o experienta de cea mai inalta calitate cu privire la serviciile noastre si cu privire la utilizarea website-urilor noastre.

Gradul de acces la website-urile noastre are 2 nivele de acces: vizitator si client.

Vizitatori

in calitate de VIZITATOR, nu iti solicitam si nu colectam niciun fel de date personale, insa utilizam cookie-uri. Mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe website-urile noastre sunt disponibile aici.

Clienti - in situatia in care comanzi servicii prestate de noi

Daca esti un reprezentant al unui client de-ai nostri, vom prelucra urmatoarele date in contextul relatiei noastre cu tine: numele tau si adresa de e-mail corespunzatoare companiei pe care o reprezinti.
Folosim aceste date in scopul incheierii si executarii contractului cu clientul pe care il reprezinti, in baza interesului nostru legitim.
Vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligaţiilor legale care ne revin (in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exerciţiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Temeiuri legale de prelucrare a datelor personale

Ai posibilitatea de a iti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale de catre noi, urmand sa incetam prelucrarea datelor tale.

Durata de stocare

Daca ai completat unul din formularele noastre de pe site, vom prelucra datele tale personale pana la momentul la care iti doresti sa-ti stergem profilul, imediat dupa perioada necesara procesarii tehnice a acestor modificari de maxim 7 zile.

Vom sterge toate datele tale personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (daca prelucrarea datelor tale se bazeaza pe consimtamant), cu exceptia cazurilor in care prelucrarea datelor tale personale este necesara in temeiul unor dispozitii legale sau daca suntem altfel indreptatiti sa continuam prelucrarea.

Persoane terte

Cu exceptia situatiilor prevazute expres in aceasta informare, ca regula, nu divulgam sau transferam datele tale personale catre terti. Cu toate acestea, in cazurile in care divulgarea sau transferul este necesar sau daca suntem obligati prin lege, te vom informa in cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer, cu exceptia cazului in care legea aplicabila ne impiedica sa facem o astfel de informare.

in cazul in care vom divulga sau transfera datele tale personale catre terti, vom face acest lucru in conformitate cu legile aplicabile si vom adopta masurile necesare pentru a asigura integritatea si protectia acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, de exemplu, furnizori de solutii IT necesare administrarii afacerilor, inclusiv solutii de contabilitate financiara sau furnizori de solutii de management al contactelor. Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure ca imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor tale personale.

Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asiguram ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructura IT corespunzatoare. Mai mult, avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil.

Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor tale personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile tale, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Te vom informa cu privire la incalcarea securitatii datelor tale personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile tale.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor personale

Ai urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor tale personale:

Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor personale. 
Acest drept este disponibil atunci cand: 
a. contesti acuratetea datelor tale personale pe care le prelucram; 
b. prelucrarea datelor personale este ilegala, 
c. nu avem nevoie de datele tale personale pentru scopul prelucrarii, insa soliciti pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta, 
sau
d. te opui prelucrarii datelor tale personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor tale.

Daca ai orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale personale sau daca doresti sa ne adresezi vreo solicitare, precum si sa iti exerciti oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: info@vetclinic.ro

Vom analiza fiecare solicitare si iti vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii tale.
in cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea ta sau avem dificultati in rezolvarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea ta.

in cazul in care consideri ca nu am solutionat toate cererile tale sau esti nemultumit de raspunsurile noastre, poti formula o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
De asemenea, poti sa te adresezi si instantelor de judecata.

Modificari ale Notei de informare

Daca ne decidem sa modificam aceasta nota de informare, vom publica o noua versiune aici, care o va inlocui pe aceasta, anuntand data modificarii ei.

Operatorul datelor cu caracter personal

Operatorul website-ului este  VETO - SERVICE SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Prahova, Ploiesti, str. Str. Primaverii, nr. 35, Ploiesti, inregistrata la registrul comertului sub nr. J29/ 2774/1994, cod unic inregistrare RO 6460261.

iti multumim ca ne-ai incredintat datele tale personale si ca ne-ai acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale.

Info: